• Total today's visitors 1965
  • Currently online 61

Cannabinoïden - genezende stoffen

 Cannabinoïden - genezende stoffen

THC, afkomstig van de marihuana plant, samen met een meervoud aan andere cannabinoïden, heeft positieve gevolgen op de gezondheid en kan mensen genezen van ernstige ziektes zoals verschillende soorten kankers.

Dit blijkt uit wetenschappelijke onderzoeken en is de ervaring van een steeds groter wordende groep mensen, mede dankzij een meneer genaamd Rick Simpson.

Dit korte stukje is slechts om uw aandacht te vestigen op de realiteit dat marihuana een genezend effect heeft op een groot aantal ernstige en minder ernstige ziektes. Aan het einde van dit stukje schrijven kunt u een aantal referenties naar andere websites vinden, welke reeds dieper op de materie in zijn gegaan.

Rick Simpson en zijn hennep-olie

In het kort heeft meneer Rick Simpson marihuana op zijn land laten groeien, heeft het toen geoogst om het vervolgens om te zetten in een olie. Deze hennep-olie bezit een geconcentreerde hoeveelheid aan THC en andere cannabinoïden. Dit deed hij om het als medicijn toe te passen, om andere mensen ermee te behandelen, en dit met groot succes.

De olie is om in te nemen of op de aangedane huid te smeren, en niet om te roken of voor de waterpijp/bong. Het is niet verslavend, het maakt mensen ook niet 'high' of 'stoned' bij de voorgeschreven effectieve dosis.

Met behulp van deze hennep-olie zijn mensen oa. genezen van.:

  • Huidkanker (basaalcelcarcinoom, plaveiselcelcarcinoom en melanoom)
  • Psoriasis (psoriasis vulgaris)
  • Ziekte van Crohn (incl. het terminale type)
  • MS (multipele sclerose)
  • Diabetes (diabetes mellitus; er waren geen insuline injecties meer nodig)
  • Kanker (oa. terminale longkanker van een door de artsen opgegeven patient)

De lijst is langer, en deze lijst van aandoeningen die genezen zijn is dagelijks langer aan het worden. Rick Simpson echter leeft nu wel in ballingschap hierdoor, in de EU, vanwege het kweken van marihuana en het daarmee gratis genezen van mensen waaronder mensen die anders dood waren gegaan. Hij kan de V.S. niet meer in.

Video: Run from the Cure
(nl. ondertiteling)

U kunt meer informatie over meneer Rick Simpson, zijn verhaal, en de genezende effecten van de olie vinden in de onderstaande video 'Run from the Cure', met ondertiteling in het nederlands.

Rick Simpson heeft een website genaamd 'Phoenix Tears' waarop in het engels alle nodige informatie is te vinden over hoe u zelf de olie kan maken. Tevens laat de video hierboven ook het simpele productieproces zien.

Medicinaal Kweken in Nederland

Gezien het bij de wet is toegestaan voor eenieder om vijf (5) plantjes te bezitten voor persoonlijk gebruik, is het hierdoor mogelijk om uzelf van het medicijn te voorzien. Het is echter wel bij de wet verboden om deze plantjes met behulp van kunstlicht en/of een watersysteem op te kweken, gezien u dan in een professionele kweker bent veranderd.

U kunt ook de hennep-olie kopen , zie onderaan dit stuk voor 'The Health Cure NL' website en de 'Mediwiet' website waar dit mogelijk is (neem contact met ze op).

Zaadjes zijn te koop via het internet, en tevens voorzien de websites die de zaadjes verkopen u ook vaak meer informatie over de verzorging van de planten. Voor de beginner is het uiterst verstandig om eerst zichzelf bekend te maken met de verzorging van de zaadjes en de planten; wat voor grond er nodig is, wat voor bemesting, hoeveel water, hoe te ontkiemen, wanneer te oogsten etc.

Vervolgens is het verstandig om een soort plant uit te zoeken die snel groeit, makkelijk groeit, klein blijft (vensterbankgrootte: 30-60 cm) en ziektebestendig is. De vensterbank moet natuurlijk wel het grootste deel van de dag zonlicht krijgen. De soort moet tevens een goed THC gehalte hebben (15%-20%). Een autoflowering soort - een plant die onafhankelijk van de belichtingsdosis zal overgaan tot bloeien - is doorgaans handiger, want dan kunt u na uw oogst weer doorgaan met de volgende vijf plantjes op te kweken, echter ligt de oogst dan wel iets lager.

Kies altijd een indica soort, gezien sativa soorten meer een 'high' geven, en de indica juist een gevoel van innerlijke rust, kalmte en slaperigheid. In geval van ziekte is rust nodig voor het genezingsproces. Daarnaast blijven indica planten kleiner, wat ideaal is. U kunt natuurlijk ook planten in uw tuin zetten in de meer zomerse maanden.

Indien u een kweker kent, is het mogelijk om eventueel 'kloontjes' van hem/haar te verkrijgen van geschikte planten die aan de voorwaarden voldoen, later kunt u dat eventueel van uw eigen planten doen, zo maakt u klonen. Kloontjes hebben voordelen op zaadjes in dat de plantjes niet meer hoeven uit te komen en u met zekerheid vrouwelijke planten zal krijgen die gelijk zijn aan de superieure 'moederplant' waar zij vandaan zijn gehaald. Zaadjes - indien deze niet 'gefeminiseerd' zijn (vrouwelijk zijn gemaakt via een bepaald proces) - kunnen vrouwtjes, mannetjes en hermafrodiete planten voortbrengen, en daarnaast is het altijd onzeker of alle planten van dezelfde kwaliteit zullen zijn.

Voor een beginner is het bij zaadjes belangrijk om of de duurdere feminized zaadjes te kopen, of om zich bekend te maken met het verschil tussen mannetjesplanten en vrouwtjesplanten voor het toekomstige scheiden van die twee. Wanneer een vrouwtjesplant is bevrucht door een mannetjesplant worden er zaadjes aangemaakt, en het THC- en cannabinoïden gehalte in de vrouwelijke plant zal te laag zijn om voor enig medicinaal gebruik te kunnen dienen. Tenzij u dus meer zaadjes van dezelfde soort plant eerst wil verkrijgen. Let wel, zaadjes uit eigen kweek moeten ongeveer drie maanden 'rusten' voordat ze in de grond kunnen worden gestopt.

Het aanbod is groot, en kan de beginner nogal wat moeite geven met het uitzoeken. Daarom hier een geschikte website die femized zaadjes en autoflowering soorten leveren:

  • Wietzaadjes.nl - Gratis postverzending, ook per zaadje te bestellen, goede service.

Op wietzaadjes.nl staat onderaan in het linkermenu ook links naar hoe u het beste de zaadjes en de planten kunt verzorgen.

Websites met meer informatie

The Health Cure website is in het nederlands en gaat ook uitgebreid op het onderwerp in. De contactpersoon voor deze website heet Brian en spreekt engels (reageerd echter laat op emails). Zij kunnen u de olie eventueel toesturen, € 35,- voor 1ml (1 gram).

Dit is onvoldoende echter voor een serieuze kuur waarbij volgens Rick Simpson ongeveer 60 gram nodig is verdeeld over een periode van 90 dagen (drie maanden). Zo zou 60 gram olie u ongeveer € 1.800 moeten gaan kosten. Zelf 5 wietplanten hiervoor laten groeien (of laten groeien door een vertrouwd persoon), indien dit mogelijk is voor u, is veel goedkoper. Uit ongeveer 450 gram goede wiet kan 60 gram olie worden onttrokken.

De Mediwiet website gaat er tevens over, en staan open voor vragen in het nederlands. Zij ook kunnen u de olie eventueel toesturen, er is ook een proefpipet beschikbaar voor € 25,-. Dit is voldoende voor ongeveer 1-2 weken volgens hun, echter volstaat dit niet voor een serieuze kuur of aanpak. Mediwiet advocateerd ook het gebruik van marihuana thee, welke ook een geneeskrachtige werking kan bieden, speciaal geschikt voor mensen met gastro-intestinale aandoeningen.

Hyves: THC-Olie

Er bestaat ook een hyves 'THC-Olie', opgericht door ene meneer Henri, die informatie geeft over hennep-olie. Om lid van deze hyves-groep te worden moet u wel een hyves-account hebben.

Wetenschappelijke onderzoeksresultaten

Daarnaast kunt u google gebruiken om wetenschappelijke onderzoeksresultaten te vinden mbt. cannabinoïden en kanker. Gebruikt u daarbij in het engels de woorden 'cannabinoids and cancer' of in het nederlands 'cannabinoïden en kanker'. Recent onderzoek gedaan aan de Universiteit van Californië (Pacific Medical Center) toont aan dat cannabinoïden synergetische anti-kanker eigenschappen bezit, met andere woorden dat de stoffen effectief samenwerken tegen kankercellen en in hun krachtige samenwerking de groei van kankercellen een halt toeroepen.

Dank u

Ik hoop dat deze informatie u op weg zal helpen naar een gezond bestaan.

Bron: Onderland.nl

Leave a Reply

Refine your query below

(or continue typing in the searchbox above):

products

Search by price